The Game lahjoittaa miljoonan – 10.000 dollaria surmatun tytön perheelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri The Game, oikealta nimeltään Jayceon Taylor, on julkaissut neljä albumia, joista kaksi nousi Yhdysvaltojen listäykkösiksi. Taannoin artistin uutisoitiin saaneen huonoa palvelua kalifornialaisessa ravintolassa lukuisten tatuointiensa vuoksi.

Nyt The Game, oikealta nimeltään Jayceon Terrell Taylor, on toiminut hyväntekijänä. Hiphop-artisti lahjoitti 10.000 dollaria, eli noin 7.500 euroa, ampumavälikohtauksessa kuolleen tytön perheelle. Rahojen oletetaan kattavan ainakin osan kuusivuotiaana menehtyneen Tiana Ricksin hautajaisten kustannuksista.

Tiana Ricks haavoittui kuolettavasti ampumavälikohtauksessa, kun kaksi miestä avasi tulen hänen kotinsa ulkopuolella Los Angelesin Moreno Valleyssa. Myös tytön isä haavoittui. Tiana ei aluksi tiennyt tulleensa ammutuksi, ja kyseli isältään oliko tämä kunnossa. Ampujia ei ole toistaiseksi saatu kiinni.

– Tämä surullinen tarina osui minuun tavalla, jolla mikään muu ei ole aikaisemmin tehnyt, The Game kuvaili päätöstään Twitterissä.

33-vuotiaan The Gamen teko on osa räppärin The Robin Hood Project -tempausta. Artistin tavoitteena on luovuttaa apua tarvitseville yhteensä miljoona dollaria ennen joulua. Mies kertoo Instagram-tilillään aikovansa lahjoittaa rahaa tapaamilleen ihmisille eri puolilla maailmaa.