17-vuotias Kardashian on näyttävä bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien julkkisperheen toiseksi nuorin jäsen Kendall Jenner aloitti oman julkkisuransa jo vuosia sitten ryhtymällä malliksi. Tähden kerrotaan haluavan ottaa pesäeroa perheensä realitysarjasta, sillä se haittaa hänen uraansa uskottavana mallina.

Kendall Jenner nähdään Agua Bendita -nimisen uimavaatemalliston tuoreena mallikasvona. 17-vuotias kaunotar jakoi Instagram-tilillään yhden merkin tuoreista mainoskuvista, jossa hän esittelee varsin näyttävästi uutta bikinimallistoa.

Kendall Jenner painii Agua Bendita -malliston keulakuvana varsin kovassa sarjassa, sillä samaisen merkiin kuvissa ovat poseeranneet myös esimerkiksi Candice Swanepoel ja Sara Sampaio. Neito ei ole vielä varma, haluaako yrittää mallin töitä New Yorkissa, koska se tarkoittaisi muuttamista pois tutuista perheympyröistä.