Mies, unohda huivit ja vyöt! Tämä yksityiskohta on kauden trendikkäin

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Monet yrittävät mukautua vallitsevaan muotiin, mutta samalla korostaa omaa persoonallisuuttaan pienillä yksityiskohdilla. Miesten kohdalla tämä tarkoittaa esimerkiksi kaulassa olevaa rusettia, hauskan väristä vyötä tai vaikkapa näyttäviä silmälaseja.

Nyt Stance Socksin markkinointiosaston varatoimitusjohtaja Ryan Kingman paljastaa, että tämän hetken kuumin muotiuutuus piilee sukissa. Miesten sukkien tulee olla värikkäitä tai kuviollisia, mutta ennen kaikkea yllättäviä.

Sukkien pitää myös näkyä. Ei välttämättä siihen suomalaisten suosimaan tapaan, johon kuuluu shortsit, rantasandaalit ja tennissukat, vaan tyylikkäästi puntin alta vilahtaen. Lisäpisteitä saa, jos pystyy vielä yhdistelemään hauskat sukat jotenkin muuten päällä oleviin vaatteisiin, Men’s Fitness vinkkaa.