Näin Venäjällä pysäköidään – älä ota videosta mallia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikään ei ole raivostuttavampaa kuin se, että huomaa parkkipaikalle mennessään jonkun vallanneen parkkeeraustyylillään kaksi parkkiruutua siten, ettei kummallekaan puolelle ole mahdollista mahduttaa autoa. Yleensä parkkeeramisessa jätetään auton ympärille tilaa vain juuri ja juuri oven avaamiseen tarkoitettu määrä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Parkkeeraamista auttaa myös asvalttiin maalatut parkkiruudut. Jos auto ei osu ruutuun ja jää viivojen päälle, on kuskissa muutakin vikaa kuin ajotaito. Nyt YouTubeen julkaistu video näyttää venäläisen parkkipaikan meininkiä.

Videolla näytetään, kuinka yksikään auto ei ole osunut parkkiruutuun. Tämä myös todistaa sen, että kun yksi panee autonsa huolimattomasti parkkiin, on muiden mahdotonta saada omaa kulkuneuvoaan pysäköidyksi siten, että parkkipaikka olisi mahdollisimman tehokkaasti käytetty.