Vuoden turhake? Suihkuverhoon asennettava iPad-teline

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihde-elektroniikka on ottanut viime vuosina valtavia edistusaskelia, kun esimerkiksi iPad-taulutietokoneet ovat tehneet läpimurron ja sellaisia löytyy jo valtaosasta talouksia. Monet tekniikasta pitävät haluaisivat ehkä käyttää iPadia myös suihkussa, mutta tähän mennessä se ei ole ollut mahdollista.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Yhdysvalloissa on lanseerattu tuote, joka täyttänee vuoden turhakkeen valintakriteerit helposti. Kyseessä on nimittäin Hammacher Schlemmerin suihkuverhoon asennettava iPad-teline, jonka avulla laitetta voi käyttää ja siitä katsoa esimerkiksi televisio-ohjelmia myös suihkun aikana. Vedenpitävässä tuotteessa on kaksi kaiutinta äänentoistoa varten ja se on tietenkin vedenpitävä. The iPad Musical Shower Curtain maksaa Yhdysvalloissa 49,95 dollaria.