Mies rakensi nerokkaan hissin puumajaansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ethan Schlussler rakensi perinteisen puumajan yli yhdeksän metrin korkeuteen. Mies kyllästyi kiipeämään tikkaita edestakaisin, joten kätevä herra rakensi itselleen hissin puumajaan. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen köysiviritelmä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies julkasi YouTubeen videon siitä, kuinka hän pääsee korkealla puun latvustossa sijaitsevaan majaansa. Ethan nimittäin rakensi vaijereista ja polkupyörästä polkuvoimalla toimivan hissin. Polkupyörähissi toimii sekä ylös- että alaspäin mennessä.

Hauska keksintö on saavuttanut suurta suosiota netinkäyttäjien keskuudessa, ja Ethanin videota on katsottu muutamassa viikossa liki puoli miljoonaa kertaa. Videolla pääsee myös kurkistamaan hänen rakentamaansa puumajaa, josta moni pikkupoika olisi kateellinen.