BB-Teppo provosoi Mariannen lyömään – näin tapahtumat etenivät

Big Brother · Stara.fi

Viime yönä julkkisten Big Brotherissa koettiin jo toistamiseen väkivaltaisia hetkiä, mutta ennen sitäkin asukkaiden välillä oli kitkaa koko eilisen illan ajan. Hieman ennen puolta yötä Marianne ajautui ensin sanasotaan Johannan kanssa, kun entinen Miss XL kävi koulukiusaajan elkein teinitytön kimppuun.

Marianne joutui eilen pitämään sairautensa vuoksi toisen silmänsä päällä silmälappua, mutta sairaanhoitajana työskentelevä Johanna naureskeli toistuvasti silmälapulle ja intti pitkään, ettei silmässä ollut todellisuudessa mitään vikaa. Marianne joutui selittelemään lukuisia kertoja, että hänen lääkärinsä oli määrännyt silmälapun. Siitä huolimatta Johanna jatkoi kiusaamistaan.

Johannan lapsellisen piikittelyn tauottua ajautui Marianne lopulta sanasotaan myös Tepon kanssa. Lopulta molemmat nimittelivät toisiaan hyvinkin rajusti ja äänekkäästi. Välillä Marianne poistui makuuhuoneeseen rauhoittumaan, mutta hänen palattuaan Teppo jatkoi hänen provosointiaan. Tapauksesta päätyi nopeasti katsojan video YouTubeen.

– Leipooks sulla kii? leipooks sulla kii? Teppo tiedusteli ivalliseen sävyyn.

– Pidä turpas kii! Ole hiljaa! Marianne vastasi.

– Mä en ole hiljaa sun takia! Kerro minkä takia! Mä en ole hiljaa täällä kenenkään käskystä, Teppo jatkoi.

– Mun ei tarvi selittää sulle v**tu paskan vertaa. Jos mä sanon sulle, niin sä et puhu mulle vi**uakaan, Marianne huusi.

– Mä en pidä sua minään oikeesti, Teppo piikitteli.

– Jos sä et pidä, niin sä oot v**tu turpa kiinni mulle, etkä sano mulle v**tu sanaakaan, koska mä en halua, että sä puhut mulle v**un idiootti, Marianne jatkoi.

– Mitä sulla on idiootti asiaa mulle?! Mitä sulla on asiaa mulle?! Teppo kyseli ja ärsytti Mariannea myös ottamalla häntä väkisin kädestä kiinni.

– Kuka tässä on idiootti? Älä v**tu koske muhun, Marianne huusi.

– Mee tonne huoneeseen. Painetaan sulle hei oikeesti nappia. Painetaan nappia, Teppo totesi vetäen Mariannea kädestä kohti päiväkirjahuoneen ovea.

Tämän jälkeen Marianne vastasi fyysiseen ärsytykseen tönäisemällä Tepon irti itsestään, ja Tepon jatkaessa provosointia Marianne ei enää kyennyt hillitsemään itseään ja hän löi miestä avokämmenellä kasvoihin.

– Jumalauta! Jumalauta hei oikeesti! Mikä v**tu sä luulet olevasi?! Teppo huusi ja tönäisi Mariannen voimakkaasti päiväkirjahuoneen ovea vasten puuttuen siten itsekin toisen asukkaan fyysiseen koskemattomuuteen.

– V**tu apina v**tu. Mikä sä luulet apina olevasi? V**tu mä kyykytän sut tohon lattialle v**un apina! Kuka v**tu sä luulet olevasi? Teppo jatkoi ja sai Mariannelta toisenkin kerran avokämmenestä kasvoihinsa.

Tämän jälkeen Marianne meni päiväkirjahuoneeseen eikä enää palannut taloon. Mariannen poistamisen jälkeen keskustelu illan tapahtumista jatkui kiivaana, ja vahvassa humalassa ollut Teppo jatkoi äänekästä häiriköintiä. Mariannen lähdettyä talosta Tepon ärsyttämisen kohteeksi valikoitui erityisesti Jori Kopponen, jota mies uhkasi jopa lyödä – leikillään tai ei.

– Jos mua olisi joku lyönyt avarilla, niin mä vaatimalla vaatisin, että se pysyisi talossa, Jori Kopponen totesi.

– Vedänkö mä saman tien sua?! Nyt tää juttu on se, että mä… Teppo uhkasi.

– Mä sanon Teppo, että tässä on nyt ylireagointia talon suhteen. Minä väitän niin, Kopponen jatkoi.

– Turha jeesustella Kopponen nyt oikeesti! Vedä happea nyt vaan v**un apina, Teppo huusi.

– Sinäkin Teppo oot ollut tollanen ihme nillittäjä koko illan, Kopponen naureskeli kaikessa rauhassa.

– Kopponen ei näin! Väkivaltainen käytös on kielletty! Mä voisin vetää sua vaikka nyt heti pataan ja lähteä kävelemään! Se on faktaa! Jos mä vedän sua pataan, niin mä lähden huomenna vit**un täältä. Miten voi olla noin tyhmä ihminen? Tyhmä ihminen! Miten voi v**tu olla noin idiootti? Täällä ei mitkään apinat hypi mun silmille! Teppo huusi kimmastuneena.

Teppo hiljeni vasta kun hänet kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen.