BB-Teppo paljasti: Lehden seurustelujuttu oli lavastettu huijaus!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon julkkiskauden kilpailijoiden välillä on kuluvalla kaudella nähty poikkeuksellisen paljon fyysisiä yhteenottoja, ja Stara kertoi jo viime yönä kuinka jo toinen asukas passitettiin kotiin väkivaltaisuuden takia.

Kauden tuntemattomimpiin asukkaisiin lukeutuivat kuluvalla kaudella Teppo Säkkinen ja Marianne Kallio, jotka ajautuivat viime yönä kahden maissa rajuun välienselvittelyyn, jossa Marianne löi lopulta häntä ärsyttänyttä Teppoa kasvoihin. Molemmat vilahtivat aikoinaan erään viihdelehden sivuilla keskinäisen suhteen merkeissä.

Viime yönä Teppo kuitenkin paljasti juovuspäissään totuuden suhteesta. Entinen Hunks-tanssija paljasti asian, kun asukkaat ryhtyivät tivaamaan totuutta hänen ja Mariannen väleistä. Teppo paljasti, että lehdestä luettu suhdejuttu oli ollut sittenkin vain lavastettu huijaus.

– Mulle oli tullut suhteessa ero ja sen jälkeen molemmat menivät omia teitään. Yhtäkkiä tavattiin, että tehdään tällaiset kuvaukset, että ollaan toistemme kanssa. Money, money. Okei. Näin tää meni… Onko sulla joku ongelma? Teppo tivasi paljastusta selvästi paheksuneelle Sara Siepille.

– Kyllä mä tiedän miten tää on mennyt, Sara totesi lakonisesti.

– Sit mentiin silleen, että hän hoiti rahalla oman juttunsa ja mä hoidin omalta osaltani ne kuvaukset. Mä otin ne kuvat, ja sit tuli lehteen juttu. Näin tää on nyt vaan mennyt, Teppo jatkoi.

– Oliks tää sun mielestä hyvä juttu? Sara Sieppi tivasi.

– Ei se mitenkään positiivista kuvaa antanut musta. Mä otin hillot pois ja mulle on ihan v**un sama, mutta toi toinen osapuoli niin… Teppo viittasi Marianneen.

Pian paljastuksen jälkeen ”pariskunta” ajautui Tepon jatkuvan provosoinnin seurauksena rajuun riitaan, jonka seurauksena Marianne menetti lopulta itsehillintänsä ja hänet poistettiin talosta.