Miehiä opetettiin meikkaamaan – ei mennyt kuin Strömsössä

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Meikkaaminen ei ole miesten alaa, sillä suurin osa kaksilahkeisista ei välitä laittaa kasvoilleen edes kosteusvoidetta. Joskus miehetkin kuitenkin innostuvat kokeilemaan ja käyvät naisen meikkipussilla pelleilemässä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTube-videoistaan tunnettu meikkiguru Michelle Phan on ottanut oppilaikseen kolme miestä, joille hän neuvoo tumman smokey eye -meikkityylin salat. Komistukset joutuvat tietenkin kokeilemaan ohjeita omille kasvoilleen. Lopputulos on koomista katseltavaa.

Herrat yrittävät toimia naisen ohjeiden mukaan, ja levittävät videolla muun muassa luomiväriä sormin. Miehet myöntävät kokeilun aikana, että he alkavat arvostaa naisia enemmän, koska meikkaaminen ei ole heidän mielestään helppoa. Eräs uroksista toteaa näyttävänsä pesukarhulta.