Miley Cyrus läiski twerkkaavaa lyhytkasvuista peppuun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popmaailman kohutähti Miley Cyrus julkaisi vastikään Wrecking Ball -musiikkivideon, jossa hänet nähdään täysin alastomana. Kaunotar on viime aikoina paistatellut kohujulkisuuden valokeilassa rivojen esiintymistensä takia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ikään kuin Cyrusin MTV Video Music Awards -tapahtuman ronski performanssi paljastavassa asussa ei olisi ollut jo tarpeeksi yleisölle – tähti on mennyt nyt vieläkin pidemmälle. Miley esitti saksalaisessa Schlag den Raab -ohjelmassa We Can’t Stop -kappaleensa.

Kukaan ei osannut odottaa hetkeä, jolloin neitokainen alkoi lyödä lavalle ilmestynyttä lyhytkasvuista naista takamukseen. Hopeahousuinen vierailija myös twerkkasi popparin kappaleen tahdissa. Tähti esiintyi lavalla pienikokoisten ihmisten muodostaman bändin kanssa.