Narkkaripoika aiheutti unelmaparin avioeron?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Michael Douglasia ja Catherine Zeta-Jonesia on pidetty jo monen vuoden ajan Hollywoodinn aristokraattipariskuntana. Hillitty esiintyminen ja pariskunnasta leiskuva onni on nyt tuoreimpien raporttien mukaan saanut loppunsa. Eron syynä pidetään Michaelin narkomaanipoikaa.

Näyttelijäpari on ollut naimisissa 13 vuotta. RadarOnline.comin mukaan Catherinen ja Michaelin välejä kaihertaa miehen Cameron-poika, joka istuu parhaillaan vankilassa huumetuomiotaan. 34-vuotias poika joutui vankilaan heroiinin hallussapidosta jo vuonna 2009, mutta syyllistyi myös kaltereiden takana huumausainerikoksiin ja hänen viiden vuoden tuomionsa piteni yli yhdeksään vuoteen.

Michael ei ole vieraillut eristyssellissä lusivan poikansa luona ikuisuuksiin ja tilanne on käynyt isälle sietämättömäksi. Catherine ei sen sijaan ole koskaan ymmärtänyt Michaelin edellisessä liitossa syntynyttä hulttiopoikaa, joten pariskunnan välit ovat tilanteesta tulehtuneet.

Kurkkusyövän läpikäynyt miestähti ja hänen kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivä vaimonsa ilmoittivat äskettäin muuttavansa erilleen. Pari aikoo tämän jälkeen arvioida tilanteen, voisiko 13 vuoden mittaista avioliittoa vielä jollain keinolla jatkaa. Heitä ei ole kuvattu yhdessä huhtikuun jälkeen.

Douglasin ja Zeta-Jonesin liiton kerrotaan olleen pitkään stressin alla, kun 68-vuotias miestähti sairastui vuonna 2010 kurkkusyöpään. 43-vuotias tummahiuksinen kaunotar sen sijaan joutuu lääkitsemään itseään säännöllisesti kaksisuuntaisen mielialahäiriönsä takia. Pari on tällä erää tuhansien kilometrien päässä toisistaan, sillä Michael lomailee Euroopassa, kun taas hänen vaimonsa oleilee New Yorkissa.