Taksikuski suuttui asiakkaille – ruiskutti pippurikaasua

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme taannoin oregonilaisesta taksikuskista, joka heitti kyydissään istuneen lesbopariskunnan ulos seksuaalisen suuntautumisen takia, ja menetti sen ansiosta ajolupansa sakkorangaistuksen kera.

Nyt eräs alaskalainen taksikuski menetti hermonsa riidassa asiakkaan kanssa ja suihkutti tämän päälle pippurikaasua. 63-vuotias Hee Joong Chai halusi 11 dollarin maksun matkasta, mutta asiakkaalla oli tarjota hänelle vain 5 dollaria. Tämä johti väittelyyn, jonka päätteeksi Chai suihkutti pippurikaasua Eric Stonebackin päälle.

Stoneback oli jopa ehdottanut, että hakisi rahan kotoaan, mutta tämä ei estänyt raivonpurkausta tapahtumasta. Taksikuski pidätettiin ja häntä syytetään hyökkäyksestä ja aseiden väärinkäytöstä. Chai pääsi vapaaksi 2.500 dollarin takuusummaa vastaan, uutisoi AP-uutistoimisto.