Frederik Sara Siepistä: ”Kaksistaan kuolisin ikävään”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustava entinen Miss Suomi Sara Sieppi on osoittautunut talossa melko hiljaiseksi hahmoksi, sillä hän on ollut pääasiassa sivussa keskusteluista ja tapahtumista. Parin viime päivän aikana Sara on kuitenkin selvästi aktivoitunut esimerkiksi keskusteluissa.

Äskettäin Frederik kommentoi Saran läsnäoloa päiväkirjahuoneessa, eikä laulajatähti ollut kovinkaan tyytyväinen missikaunottaren toimintaan.

– Hän on äärimmäisen kaunis, mutta hiljainen kuin aavikon tuuli. Kuuntelee vaan muita nurkassa. Jos hänen kanssaan joutuisin olemaan kaksistaan täällä, niin kuolisin varmaan ikävään, Frederik kommentoi.

Viikoloppuna Sara Sieppi kertoi itse olevansa hidas syttymään uusien tuttavuuksien kanssa, ja samalla hän kertoi, että talossa käytyjen alapääväritteisten keskustelujen sävy ei ole ollut hänen makuunsa.