Hyvästi selvä päivä! Kate Moss juhli rankasti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supermalli Kate Moss on eräs maailman ikonisimmista mallikaunottarista. 1990-luvulla uransa huipulle noussut nainen poseerasi jokin aika sitten Pop-lehden erikoisnumeron kannessa pronssisessa ihomaalissa.

39-vuotias Kate on Lontoon muotiviikkojen itseoikeutettu vieras pitkän uransa takia. Hänet muistetaan päihdeongelmistaan, ja näköjään Mossille maistuu edelleen alkoholipitoinen virvoke, sillä nainen kuvattiin lähtemässä W-lehden juhlista Edition-hotellilta. Malli oli selvästi nauttinut taksiin noustessaan jotain naista vahvempaa.

Moss on koko uransa ajan kiinnostanut erityisesti Britannian keltaista lehdistöä. Hän on ollut otsikoissa biletykseen keskittyneen elämäntyylinsä takia. Poikaystäviksi malli onkin usein valinnut päihdeongelmaisia rokkareita. Nelikymppisiään lähestyvän naisen on luultu hieman rauhoittuneen, mutta uusimmat kuvat puhuvat puolestaan.