Kendall Jenner bikinikuvauksissa – YouTube asetti videolle ikärajan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien julkkisperheen nuorimpiin kuuluva Kendall Jenner nousi julkisuuteen vanhempien siskojensa vanavedessä, mutta on sittemmin lähtenyt luomaan omaa uraa mallimaailmassa. 17-vuotias neitokainen on Agua Bendita -merkin mallikasvo.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hänet nähdään nyt esittelemässä Agua Benditan vuoden 2014 mallistoa YouTube-videolla, jossa on pätkiä Jennerin mallikuvauksista. Kaunottaren vartalo näyttää olevan bikinimallille täydellinen, mutta aika näyttää, urkeneeko tähdelle ura Candice Swanepoelin ja Nina Agdalin jalanjäljissä. YouTube on yllättäen asettanut videolle korkean ikärajan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kendall toivoo pääsevänsä Victoria’s Secret -luksusbrändin malliksi. Unelma ei välttämättä ole kovin kaukana tähden ulottuvilta, sillä myös Swanepoel on tehnyt paljon yhteistyötä Agua Benditan kanssa ja jatkanut siitä Victoria’s Secretin pariin.