Lindsay Lohan raitistui – iski samalla uuden miehen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vieroitushoidosta vapautunut kohunäyttelijätär Lindsay Lohan on kulkenut viime ajat henkilökohtaisen raittiusvalmentajan seurassa, koska haluaa tosissaan saada otteen elämästä. New Yorkissa mallina työskentelevän Ali-siskonsa kanssa elävä tähti on kääntänyt uuden lehden elämässään.

Ja siihen kuuluu myös luonnollisesti uusi mies. ”LiLon” kerrotaan nyt tapailevan parhaillaan entistä amerikkalaisen jalkapallon tähtipelaaja Matt Nordgreniä, joka on viime vuosina siirtynyt urheilusta näyttelemisen pariin. Philadelphia Eagles -joukkueessa aiemmin pelannut Matt on New York Post -lehden mukaan viettänyt aikaa Lindsayn kanssa.

Pari on ollut ystäviä useita vuosia. He tapasivat Los Angelesissa vuonna 2007. Nordgrenin kerrotaan tukeneen Lohania vaikeiden aikojen läpi. Kun ystävyys muuttui romanssiksi, lähipiiri avasi sanaisen arkkunsa asiasta. Matt antoi asiaan kommenttinsa.

– Olemme tapailleet, mutta olen yrittänyt tukea häntä ystävänä jo monen vuoden ajan. Hän on ollut kokonaan kuivilla monta kuukautta. Hän on hyvässä tilanteessa, ajattelee selkeästi ja työskentelee kovasti. Hän tapaa parhaillaan oikeanlaisia ihmisiä, kertoi Nordgren lehdelle.

Lindsayn uusin miesvalinta on aiemmin linkitetty romanttisesti The Bachelorette -realitysarjan tähteen Vienna Giardiin ja The Hills -silikonipommiin, Audrina Patridgeen. Hän on jalkapallouransa jälkeen luonut uraa näyttelijänä televisiosarjoissa, kuten Most Eligible: Dallas.