Mies hakkaa nauloja KÄSILLÄÄN lankkuun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Internet tarjoaa netinkäyttäjille kummallisten asioiden aarreaitan, kun tuikitavalliset ihmiset esittelevät erityistaitojaan verkkoon ladatuilla videoillaan. Nyt eräs ukrainalainen karpaasi näyttää videollaan mallia, kuinka naulat hakataan puuhun ilman työkaluja.

Ylävartalo paljaana rinnan ja vatsan tuuheaa karvoitustaan esittelevä goljatti muistuttaa ulkonäöltään urosta, jonka kanssa on turha ryhyä pokkuroimaan. Stara toimituksen venäjän kielen taito ei riittänyt suomentamaan tarkalleen sitä, mitä mies videolla aluksi kertoo, mutta miehen kehon liikkeistä selviää helposti, että hän aikoo hakata nauloja lautaan pelkällä kädellä.

Koko lysti alkaa noin minuutin kohdalla, kun mies on ottanut suuren naulan käteensä ja napauttaa sen lankusta läpi. Naula uppoaa puuhun kuin pehmeän voin sekaan – tai siltä se ainakin näyttää. Lopuksi lihaskimppu hakkaa naulat kantaansa myöten lankkuun kiinni pelkällä kämmenellä.