Rita Ora otti seksikkään tatuoinnin – paljasti kuvan verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popneitokainen Rita Ora seurustelee parhaillaan DJ Calvin Harrisin kanssa. 22-vuotias tähti kertoi kuitenkin jokin aika sitten ihannoivansa suhteestaan huolimatta One Direction -yhtyeen laulajaa, Harry Stylesiä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Ritan tiedetään olevan hyvä ystävä brittiläisen mallikaunotar Cara Delevingnen kanssa. Neitokaiset kävivät New Yorkin muotiviikkojen aikaan ottamassa yhdessä tatuoinnit. Rita esitteli omansa Instagram-blogissaan. Kun Caran ihokoriste oli oman äidin nimi tatuoituna käsivarteen, Ritan kylkeen päätyi seksikäs kuva pin up -tytöstä.

Poppari esitteli tatuointia otoksessa, jossa hänen yllään ei ollut muuta kuin rintoja peittelevä pusero. Ora otti tatuointinsa julkkistatuoija Bang Bang Mc Curdylta. Hän liitti tekijälle kiitokset kuvansa oheen, jossa ylisti valmista ihokuvaa kauniiksi.