Sharon Osbourne vetäytyy julkisuudesta: ”Valmis eläkkeelle”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Osbournen rokkidynastian matriarkka Sharon Osbourne kertoi äskettäin medialle jymyuutisen paljastaessaan takavuosien suhteensa televisiotähti Jay Lenoon. Nainen kertoi parin tavanneen ennen kuin Sharonin ja Ozzyn romanssi lehahti liekkeihin.

Vuosikymmeniä viihdemaailmassa ja julkisuudessa ollut Sharon on kokenut ja nähnyt monenmoista, minkä takia nainen alkaakin olla jo valmis vetäytymään taustalle. Osbournen läsnäolo Britannian X Factor -ohjelmassa nosti juuri sarjan katsojaluvut 9,2 miljoonaan. Voi kuitenkin olla, että kyseisen pestin päättyessä naista ei enää nähdä televisiossa.

Sharon haluaa nimittäin keskittyä perhe-elämään ja aikoo siksi eläkkeelle. Rokkimamma haluaa keskittyä 1,5-vuotiaan lapsenlapsensa Pearlin hoitamiseen.

– Hän on todella valmis eläkkeelle, päästämään irti viihdemaailmasta ja elämään hiljaista elämää. Hän pohtii mielessään, että viettäisi aikaa Pearlin kanssa, kertoi lähipiirin lähde People-lehdelle.

Osbournen kerrotaan haluavan myös auttaa poikaansa Jack Osbournea ja tämän vaimoa Lisa Stellyä, kun pariskunta koki aiemmin tässä kuussa järkyttävän keskenmenon. Sharon toivoo eläköitymisen paitsi vähentävän työtaakkaa, myös vievän stressiä pois hänen avioliitostaan Ozzyn kanssa. Taannoin mies nimittäin paljasti olleensa päihdekierteessä, mikä suisti liiton ongelmiin.