Syyskuun STARA-lehti ilmestyi: Cheek, Sini Sabotage, Samantha Fox, Jontte Valosaari…

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin viihdealan kaupunkilehti STARA on julkaissut syyskuun numeronsa. Haastattelussa ovat suomalaisen hiphopin supertähti Cheek, rajua nousua parhaillaan tekevä Sini Sabotage, kuuma tulokas Jontte Valosaari ja kasaritähti Samantha Fox.

Lue STARA-lehden näköislehti verkossa tästä linkistä.

Lisäksi STARA esittelee matkailun saralta Australian itärannikon helmet. Mukana on tuttuun tapaan myös viihdeuutisia sekä uutisia lifestylen ja digitaalisten tuotteiden saralta. STARA-kaupunkilehti on parhaillaan jaossa 350 noutopisteessä 12 kaupungissa ympäri Suomea. Lehti löytyy rautatieasemilta, kauppakeskuksista, ravintoloista ja kahviloista sekä Makuuni-liikkeistä. Lehden levikki on 100.000 kappaletta.

stara032013lehti