Vedonlyönti pieleen Ruotsissa – poliisikin nauroi huikealle tempaukselle

Ohhoh! · Stara.fi

Ruotsissa kaikki on mahdollista. Ainakin jos vertailukohtana pidetään tempausta, jossa mies teipattiin kiinni pylvääseen hävityn vedonlyönnin seurauksena. Näky oli niin koominen, että Huddingen poliisi ikuisti sen valokuvaksi ja julkaisi kuvan poliisilaitoksen Facebook-sivulla.

Kuva: Huddingen poliisi
Kuva: Huddingen poliisi

Huolestunut silminnäkijä oli soittanut hätäkeskukseen nähdessään miehen teipattuna Huddingevägenin varrella sijaitsevaan tolppaan. Paikalle hälytettiin poliisipartio, joka ei perille päästyään ollut uskoa silmiään, sillä parin metrin korkeuteen oli teipattu ilmastointiteipillä mies, joka oli riisuttu alusvaatteisilleen.

Viranomaiset kertoivat Facebook-sivuillaan, että eivät ole huumorintajuttomia ja että saivat tapauksesta hyvät naurut. Samalla he kuitenkin muistuttivat, että partiota olisi voitu tarvita samaan aikaan toisaalla hoitamassa tärkeämpää tehtävää.