Miss USA -finalistilta kysyttiin Syyrian tilanteesta – uskomaton vastaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunottarista on olemassa stereotypia, jonka mukaan he eivät todellakaan lukeudu niin sanotusti penaalin terävimpiin kyniin. Miss USA -kilpailun finaaleissa onkin totuttu näkemään myötähäpeän huipentumia, joille nauretaan verkossa vuosikausia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön, ja se on jälleen osoitettu todeksi. Nyt Miss USA -kilpailun finalisteille esitettiin melko vaikea kysymys, jossa heidän tuli kertoa mitä mieltä ovat Syyrian tilanteesta ja Yhdysvaltojen sekaantumisesta siihen.

Videolla nähdään kuinka Miss California Crystal Lee vastasi tämän kiperään kysymykseen. Hänen vastauksensa oli kuitenkin yllättäen merkittävästi parempi kuin mihin esimerkiksi valtaosa poliitikoista kykenee. Missikaunottaren älykäs vastaus taisi siksi mennä suurimmalta osalta amerikkalaisista niin sanotusti yli hilseen. Voiton kisassa vei kuitenkin Miss New York, Nina Davuluri.