Teinityttö soittaa sähkökitaralla Vivaldia – uskotko korviasi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

YouTubessa on on tuhatkaupalla videoita, joissa nuoret musiikkivirtuoosit esittelevät taitojaan suurelle yleisölle. Nyt pinnalle on jälleen noussut 14-vuotias Tina S, joka soittaa oman versionsa Vivaldin Neljästä vuodenajasta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pikkutytön sormissa soi Vigier Excalibur -kitara, ja videon on kuvannut soittoniekan opettaja Renaud Louis-Servais. Tina soittaa ranskalaisen heavy metal -kitaristi Patrick Rondatin version, joka on ote Vivaldin neljän vuodenajan kesäosiosta.

Tinalle on perustettu myös oma Facebook-ryhmä ja neitokaisen soittovideoita on ladattu internetiin useita kappaleita. Hän nousi taannoin ihmisten tietoisuuteen Van Halenin soitollaan, ja nyt hänen musiikkivideoitaan on katsonut yli seitsemän miljoonaa ihmistä.