Ben Affleck avautui viimein Batman-kohusta: ”Kestän tämän pa**an!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime aikoina elokuvafanit ovat käyneet tiiviimmin ottamaan kantaa elokuvastudioiden roolivalintoihin. Esimerkiksi tapetilla ovat olleet tuleva Fifty Shades of Grey -elokuva sekä uusin lepakkomiespätkä Batman vs. Superman.

Monet ihailijat ällistyivät, kun Batmanin rooliin valittiin kaikista vaihtoehdoista juuri Ben Affleck. Nyt mies on ollut Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa kommentoimassa asiaa. Ben kertoi yllättyneensä iloisesti, kun ohjaaja Zack Snyder valitsi hänet päärooliin. Häntä varoitettiin fanien reaktioista, mutta mies ei aluksi uskonut voimakkaaseen vastustukseen.

– He soittivat minulla asiasta ja olin ihmeissäni, koska en ole enää 25-vuotias. En voi tehdä samaa kuin Christian Bale, joten teen omaa juttuani. Olen iso poika, kestän minkä tahansa snobin mielipiteen. Minua varoitettiin, että älä käytä internettiä vähään aikaan. Sanoin heille, että kestän tämän paskan! Kertoi Affleck ohjelmassa.

Affleck on naimisissa Jennifer Garnerin kanssa. Parilla on kolme lasta. Hän paljasti Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa, että on ylpeä isä. Miehen mukaan hänen tyttölapsensa ovat järkevämpiä kuin poika, joka juoksentelee mielellään päin seiniä.