Huijari pääsi Miss Maailma -kilpailuun – ei tunneta edes kotimaassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Syyskuun lopulla järjestetään jälleen perinteinen Miss World 2013, eli Miss Maailma, -kilpailu, jossa eri maiden kauniit edustajat mittelöivät maailman kauneimman naisen tittelistä. Kilpailut järjestetään tänä vuonna Indonesian Balilla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Osallistujien joukossa on myös Uzbekistanin edustaja, Ganieva Rahima, joka esittelee itsensä 18-vuotiaaksi lakiopinnoista haaveilevaksi neitokaiseksi. Uzbekistanilaiset ovat hämmästyneitä maansa edustajan takia, sillä juuri kukaan ei tunne naista tai tiedä kuka hän on. Häntä ei ole nimittäin valittu maan edustajaksi missään vaiheessa, vaan Ganieva on päässyt Miss Maailma -kilpailuun toisia reittejä.

Naista syytetään nyt huijariksi ja uzbekistanilaiset yrittävät parhaillaan selvittää, kuinka neitokainen edes pääsi näin pitkälle, että viettää parhaillaan aikaa Balilla muiden missikilpailijoiden kanssa. The Telegraphin mukaan nainen on ilmeisesti valehdellut kaiken itsestään, sillä hänen mainitsemansa opinahjo myös vakuuttaa, ettei heillä ole koskaan ollut kyseistä opiskelijaa kirjoilla.

Miss Maailma -kilpailut järjestetään 28. syyskuuta. Suomea edustamassa on 20-vuotias Maija Kerisalmi Nokialta. Hänen lisäkseen maailman kauneimman naisen kruunusta kisailee 126 kandidaattia.