Justin Timberlaken täti pidätettiin – varasti rahaa Justinin vanhemmilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Justin Timberlake lukeutuu tämän hetken suurimpiin ja arvostetuimpiin pop-muusikoihin. Keväällä uuden levynsä julkaissut näyttelijä-laulaja valmistautuu parhaillaan jo seuraavan The 20/20 Experience: 2 of 2 -albumin julkaisuun.

Nyt Justin Timberlake on joutunut kyseenalaiseen julkisuuteen sukulaisensa vuoksi. Poptähden täti Jane Harless pidätettiin tämän väärennettyä shekkejä veljensä, Timberlaken isän, nimissä. 53-vuotias nainen onnistui väärennettyjen shekkien avulla varastamaan vuosien 2011 – 2013 aikana tähden vanhemmilta yli 64.000 dollaria, eli noin 85.000 euroa.

Justin Timberlake meni taannoin naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä, Jessica Bielin kanssa. Jessica vaihtoi vastikään sukunimensä, ja nykyään hänet tunnetaankin Jessica Timberlakena. 31-vuotias näyttelijätär aikoo kuitenkin käyttää Biel-sukunimeä edelleen työssään.