UFO vieraili baseball-ottelussa? Katsoja kuvasi näyn videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Avaruusaluksien vierailut maassa ovat uutisaiheina nykyään arkipäivää, sillä UFO-havaintoja tehdään harva se päivä. Niiden todenperäisyys onkin sitten asia erikseen. Nyt Kanadassa, Vancouverissa, on ikuistettu videolle baseball-pelin aikana outo näky.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pelikenttää kuvaava henkilö zoomasi nimittäin kameraansa taivaanrantaan, jossa näkyi kaukaisuudessa valo. Lähempää katsoen valo muistutti stereotyyppistä avaruusalusta erivärisinä valoineen.

Vaikka lentävän laitteen alkuperä ei ole tiedossa, voi se hyvinkin olla radio-ohjattavalla pienoishelikopterilla toteutettu käytännön pila. Näkyä pidettiin kuitenkin hyvänä enteenä, koska sen ansiosta kotijoukkue Vancouver Canadians voitti pelin Everett Aquasoxia vastaan.

Pelin fanit kertoivat nähneensä ottelun aikana jotain taivaalla ja humoristinen keskustelu asiasta on jatkunut sosiaalisessa mediassa. UFO-asiantuntija Marc Dantonion mukaan videossa on kuitenkin todennäköisimmin kyse huijauksesta, uutisoi Huffington Post.