Britney Spearsin edustaja suivaantui – haastattelija mokasi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulajatar Britney Spears on tehnyt viime aikoina jälleen näyttävää paluuta julkisuuteen. Tähti viimeistelee parhaillaan uutta levyään. Ennen uutta albumia hän tulee julkaisemaan Work Bitch -nimisen singlen.

31-vuotiasta laulajakaunotarta haastattelevien toimittajien täytyy hyväksyttää kysymykset etukäteen tähden edustajilla. Britney Spearsin taustatiimin kerrotaan menneen suoranaiseen paniikkiin Good Morning America -ohjelman Sam Champion erehdyttyä kysymään laulajalta sopimatonta kysymystä. Hän tivasi Britneyltä, kuka tämän ensisuudelma oli.

Britney hoiti tilanteen sulavasti, mutta hänen edustajiensa kerrotaan säikähtäneen melko viatonta kysymystä. Laulajattaren taustatiimi vaatii tietää etukäteen kaikki median edustajien esittämät kysymykset kiusallisten tilanteiden välttämiseksi. Tämä johtunee esimerkiksi Britney Spearsin vuosien takaisesta hermoromahduksesta.

Britney Spearsin musiikkiura on taas saanut tuulta alleen, sillä laulajatar paljasti äskettäin julkaisevansa uuden albumin vielä tämän vuoden aikana. Britney kertoi, että luvassa on ennennäkemätön ja -kuulematon levy, sillä hän kokeilee albumillaan uudenlaista musiikkityyliä. 31-vuotias laulajatar tekee levyn tiimoilta yhteistyötä ainakin Will.i.amin kanssa.