Nainen, älä lankea näihin deittikikkoihin!

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Deittailu on parhaimmillaan kuin huippuunsa hiottu taiteenlaji – nimittäin, kun sen todella osaa. Kaikki eivät kuitenkaan ole seurustelun eksperttejä, ja joskus ongelma on molemmissa osapuolissa.

Kuinka usein suhteessa tulee eteen tilanteita, joissa esimerkiksi mies käyttäytyy törpösti ja nainen antaa hänen tehdä sen? Nyt Glamour-lehti on koonnut yhteen ne deittikikat, joita yhdistelemällä voi alkaa jo haistaa palaneen käryä suhteessa. Nainen, ole tarkkana näiden käytösmallien varalta.

Eräs hämmentävä asia on, jos mies esimerkiksi vartioi puhelintaan kuin se olisi FBI:n tarkoin varjeltu salainen dokumentti. Mitä hän salailee? Jokaisella on oikeus yksityisyyteen, mutta tämänkin tarpeen voi viedä liian pitkälle. Neitokaisen ei silti suositella alkaa nuuskia toisen puhelinta tai sähköposteja.

Mikäli pari on ollut yhdessä kuuden kuukauden ajan, ja mies ei ole kertaakaan esitellyt neitoa perheelleen tai ystävilleen, voi asiaa ainakin ihmetellä hieman ääneen. Sama pätee, jos kaksilahkeinen viettää aikaa eksänsä kanssa tai vastaavasti puhuu tästä koko ajan. Tämä voi kieliä sitoutumispelosta ja tunteista vanhaa rakastettua kohtaan.

Ihmisen käytös kertoo hänestä tiettyjä asioita. Jos miehen mielentilat vaihtelevat kylmästä kuumaan, tai hän muuten vain törttöilee jatkuvasti, naisen on hyvä miettiä kannattaako suhdetta jatkaa. Valehtelulla ja välttelemisellä ei pitkälle pötkitä, kun parempaakin voi olla nurkan takana.

Kaikki tietävät mammanpojan stereotyypin, mutta kellä tahansa naisella voi kestää hetki tajuta olevansa suhteessa sellaisen kanssa. Äidistä voi puhua kuka tahansa, mutta jos uros ylistää tiiviisti mammaansa ja viihtyy äidin pitopöytien äärellä liikaakin, se antanee ajattelemisen aihetta. Tärkeä on laittaa merkille se, kumpi elämän tärkeistä naisista voittaa tärkeysjärjestyksessä valintoja tehdessä.

Jokainen nainen odottaa poikaystävältään huomioimista. Joskus miehillä vain on muutakin tekemistä, ja aikataulut voivat olla täynnä. Tosissaan oleva rakas kuitenkin järjestää viikoittain aikaa sydämensä valitulle, eikä päivien sopimisesta tule tahtojen mittelöä. Kompromissit kuuluvat parisuhteeseen ja molempien on hyvä oppia tekemään niitä.

Suhteen tulevaisuutta ja pitkäikäisyyttä miettiessä neitokainen löytää helppoja johtolankoja seksielämästä. Mies, joka haluaa tyydyttää pedissä myös rakastajattarensa, ansaitsee paikan kenen tahansa primadonnan elämästä.