Nainen tekeytyi raskaaksi – salakuljetti tekovatsassa huumeita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salakuljettajat keksivät jatkuvasti keinoja huumeiden ja kiellettyjen asioiden maasta maahan viemiseksi. Naiset ovat erikoistuneet piilottamaan huumeita ruumiinaukkoihinsa ja salakuljettamaan päihteitä turvatarkastusten ohi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs nainen jäi kuitenkin nololla tavalla kiinni salakuljettamisyrityksestä kolumbialaisella lentokentällä. Hän oli teeskennellyt olevansa raskaana, ja piilottanut tekovatsan sisään peräti 1,8 kiloa kokaiinia. Nainen oli kotoisin Kanadasta.

Lentokenttävirkailijat olivat kiinnittäneet naisen raskausvatsaan huomiota, koska se oli tuntunut poikkeuksellisen kylmältä ja kovalta. Asscoiated Pressin videolla nähdään, kuinka viranomainen ottaa tekovatsan pois salakuljettajan päältä ja paljastaa sen alta suuren määrän huumeita.