Russell Brand iski Hugh Grantin exän: ”Sängyssä seikkailuhenkinen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koomikko Russell Brand muistetaan julkisuudessa muiden asioiden lisäksi siitä, että hän on kertonut kärsineensä seksiaddiktiosta. Miestähti oli aiemmin naimisissa Katy Perryn kanssa, minkä jälkeen hänen kainalossaan on nähty useita eri naisia.

Nyt koomikko on iskenyt uuden neitokaisen ja deittailee uusimpien tietojen mukaan seurapiirineito ja journalisti Jemima Khania, joka tunnetaan myös brittinäyttelijä Hugh Grantin eksänä. Parilla kerrotaan olevan uskomaton kemia, eikä heidän seksielämässään ei ole lähipiirin mukaan valittamista. Jemimalle Russellin seksiaddiktio on vain lisämauste makuuhuoneessa.

– Hän ei ole koskaan tavannut ketään Russellin kaltaista, ja mies saa hänet tuntemaan olonsa upeaksi. Hän ei ole koskaan tavannut ketään, joka olisi yhtä seikkailuhenkinen vuoteessa – Jemima ei saa tarpeekseen, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Jemima Khanin äiti ei puolla suhdetta, mutta hän ei lähteen mukaan näytä pelkoaan, jotta ei työntäisi tytärtään syvemmälle suhteeseen julkkiskoomikon kanssa. Myös Khanin ystävät huolehtivat suhteen laadusta. Daily Mirror -lehti uutisoi aiemmin tässä kuussa PR-juhlista, joissa pari ei kyennyt pitämään näppejään irti toisistaan.

Russel Brand ehti olla naimisissa Katy Perryn kanssa 14 kuukautta, kunnes liitto päättyi erimielisyyksiin. 38-vuotias mies on luonut menestyksekkään uran televisiossa ja elokuvien parissa. Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Penelope, Forgetting Sarah Marshall, Get Him to the Greek ja Rock of Ages.