Uutisankkuri sekoitti paperinipun iPadiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiouutisissa sattuu ajoittain hauskojakin mokia, joita ei kuitenkaan saa suoran lähetyksen takia enää myöhemmin leikattua pois. Kaikki menee siis suorana kotikatsomoihin, kuin myös BBC:n uutiset Britanniassa. Siellä uutistenlukija mokasi hauskalla tavalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Uutisankkuri Simon McCoy kiiruhti kameroiden eteen kertomaan päivänpolttavista uutisista, kun hän nappasi vahingossa pöydältään mukaan ison nipun tulostuspaperia. Riisillinen paperia ihmetytti kovasti katsojia, mutta myöhemmin asian tausta paljastui.

BBC kertoi, että Simon McCoy oli ollut aikeissa ottaa iPadin mukaan kameroiden eteen, mutta hän olikin kiireessä ottanut mukaansa pinon tulostuspaperia. Taannoin samainen uutisankkuri nousi otsikoihin, kun hän nukkui kesken lähetyksen ja päätyi vahingossa kuviin.