Cheek vieraana Blockfest-minisarjan ensimmäisessä osassa – katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Blockfest julkaisee moniosaisen dokumenttisarjan 23. – 24. elokuuta järjestetystä tapahtumastaan. Nyt ilmestyneessä ensimmäisessä jaksossa tähtivieraana on Blockfestin suosituin kotimainen tähtiartisti Cheek, joka esiintyy tänä iltana Helsingin Jäähallissa loppuunmyydyssä jättikonsertissa.

Blockfest 2013 Miniseries –nimellä kulkeva ohjelmasarja kurkistaa 30.000 kävijää keränneen tapahtuman kulisseihin sekä festivaalin tähtiesiintyjien sielunmaisemaan tavalla, jota harvoin nähdään. Sarja paljastaa kontrastin Elastisen ja Sini Sabotagen kaltaisten tähtien harkittujen lavaesiintymisten sekä vapautuneen bäkkärifiilistelyn välillä.

Mukana on myös Blockfestin tämän vuoden yhdysvaltalaiset pääesiintyjät, maailman legendaarisimmaksi hiphop-ryhmäksi tituleerattu Wu-Tang Clan ja huippusuosittu Mac Miller. Avausjakson vieraana nähdään tällä viikolla uuden Kuka muu muka –pitkäsoiton julkaiseva Cheek, joka kertoo avoimesti tuntemuksistaan huippusuosion harjalla. Haastattelun jälkeen nähdään livetaltiointi hänen Vain elämää –sarjassakin versioidusta hitistään Mitä tänne jää.

Cheek kohautti tämän vuoden Blockfesteilla vastaamalla kulttuuriministeri Paavo Arhinmäen antamiin lausuntoihin uudella kappaleellaan Vihaajat vihaa, jonka ensiesitys tapahtui Ratinanniemessä festariviikonlopun päätteeksi. Ohjelmaa isännöi kokenut mediapersoona ja ravintoloitsija Sacha Remling.