Mallikaunottaret riisuivat rohkealla mainosvideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joseph Corren ja Serena Reesin vuonna 1994 perustama Agent Provocateur on englantilainen alusvaatteiden jälleenmyyjä. 13 maassa toimivan yhtiön mainoksissa on Victoria’s Secretin mainosten tavoin nähty lukuisia mallimaailman suosituimpia kaunottaria.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Agent Provocateurin tuoreella, muotiteollisuudelle irvailevalla mainosvideolla nähdään näyttelijätär Melissa George sekä mallit Chloe Hayward ja Elettra Widemann. Control Yourself -videolla muotinäytökseen valmistautuvat kaunottaret kokevat kovia, kunnes he päättävät ottaa ohjat omiin käsiin. Lopulta neitokaiset nähdään catwalkilla alusvaatteisillaan.

37-vuotias Melissa George on australialainen näyttelijätär, joka on nähty muun muassa Greyn Anatomia -sarjassa. 30-vuotias Amerikkalainen malli Elettra Widemann on italialaisen näyttelijä-malli Isabella Rossellinin tytär. Chloe Hayward puolestaan on nähty muun muassa Vogue, Elle ja Cosmopolitan -lehtien kuvissa.