Bruce Springsteenin vartalo kuin suoraan Baywatchista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismuusikko Bruce Springsteen on myynyt vuosien varrella maailmanlaajuisesti yli 120 miljoonaa levyä. 63-vuotias muusikko tunnetaan myös energisistä ja pitkistä keikoistaan, jollainen nähtiin viime vuonna myös Suomessa.

Erityisesti vanhempien sukupolvien fanittama tähti on parhaillaan lomailemassa Brasiliassa, jossa hänet kuvattiin Rio De Janeiron uimarannalla. Oransseihin uikkareihin sonnustautunut rokkari aiheutti varmasti epäuskoa vartalollaan, sillä lihaksikas veteraanirokkari näytti uikkareissaan lähinnä Baywatch-televisiosarjan komistuksilta.

Bruce Springsteen kärsi aikoinaan mielenterveysongelmista. Hän aloitti psykoterapian vuonna 1982 ja on käynyt samalla terapeutilla jo 30 vuoden ajan. Miehen mukaan terapia on auttanut häntä pääsemään yli monista tragedioista, kuten yhtyeensä saksofonisti Clarence Lemonsin kuolemasta. Laulajan E Street Band -yhtyeen soittaja kuoli viime vuonna äkilliseen halvaukseen.