Shokki keikalla! Fani yritti repiä Beyoncen alas lavalta – katso video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popmaailman supertähtiin lukeutuva Beyonce vietti taannoin 32-vuotispäiväänsä Italian rannikolla yhdessä aviomiehensä Jay Z:n ja pariskunnan tyttären Blue Ivyn kanssa. Beyonce joutui äskettäin yllättävään tilanteeseen fanin hyökkäyksen vuoksi konsertissaan Brasilian Sao Paulossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Yleisön eturivissä ollut mies kietoi kätensä laulajattaren ympärille, jolloin tämä oli pudota alas esiintymislavalta. Turvamiehet reagoivat tilanteeseen nopeasti, ja auttoivat tähden takaisin ylös. Supertähti hoiti tilanteen kotiin varsin tyylikkäästi.

Youtubeen päätyneeltä videomateriaalilta ilmenee, kuinka Beyonce esittää kappaleen loppuun ja pyytää turvamiehiään rauhoittumaan. Tämän jälkeen hän menee yli-innokkaan fanin eteen, ja kättelee miestä.

– Mukavaa tavata sinut. Kiitos, minäkin rakastan sinua, Beyonce sanoo fanilleen rauhallisesti.

Beyonce on tunnetuimpia popdiivoja, jonka esityksestä ei puutu näyttävyyttä, vartalosta kurveja ja luonteesta glamouria ja voimaa. Neitokaisen ura on noussut huippuunsa Destiny’s Child -yhtyeen jättämisen jälkeen. Elämässä tähdellä on ihastuksenaan pieni Blue Ivy -tytär, jota tähti hellii parhaimpansa mukaan aviomiehensä Jay-Z:n kanssa.