Kendall ja Kris Jenner tyrmäävissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien perheen julkisuudenkipeä äiti Kris Jenner on jo aiemmilla tempauksilla todistanut omaavansa tarpeeksi röyhkeyttä ja itsepintaisuutta menestyäkseen kovalla viihdealalla. Nainen on upeassa kunnossa ollakseen synnyttänyt monta kaunista tytärtä.

Realitymamman tytär Kendall Jenner luo uraansa muotimaailmassa, ja hän julkaisi jokin aika sitten bikinikuvia Agua Bendita -merkin kuvauksista. Äiti seurasi perässä, ja niinpä Krisin Instagram-blogissa nähtiin otos, jossa kuusikymppisiään lähestyvä suuperheen matriarkka esittelee hyvässä kunnossa olevaa bikinivartaloaan. Otoksia verratessa huomaa, mistä Kendall on piirteensä perinyt.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Kris Jenner on ollut viime aikoina julkisuudessa siitäkin syystä, että naisen oma talk show peruutettiin huonojen katsojalukujen takia. Hänen avioliittonsa olympiavoittaja Bruce Jennerin kanssa on ollut jo pitkään suurennuslasin alla, koska parin kerrotaan olleen ongelmissa pidempään kuin kumpikaan heistä on aiemmin kehdannut julkisuudessa myöntää.