Unelmaduuni? Tämä mies auttaa Lindsay Lohania pysymään selvänä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-kaunotar Lindsay Lohan pääsi taannoin vapaaksi vieroitushoidosta. Neitokaisen uskotaan olevan nyt kuivilla hurjasta päihdekierteestä, joka sai tähden elämän sekaisin. Selvinpäin oleminen ei ole rankan elämänvaiheen jälkeen helppoa.

Nyt Lindsay onkin palkannut itselleen tukihenkilön, jonka seurassa neito viettää suuren osan ajastaan palattuaan takaisin tavallisen elämän pariin. Tähti kuvattiin tiistaina Manhattanilla yhdessä miespuolisen avustajan kanssa. Lohanin kerrotaan maksavan 2.000 euroa miehelle, että tämä viettää aikaa hänen kanssaan ja pitää hänet pois viinan kiroista.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

– Joskus tukihenkilöitä tarvitaan, jotta hoito jatkuisi vielä kotona, kuvauspaikalla ja lakimiehen toimistossa, kun henkilö neuvottelee seuraavasta elokuvasta. Jos valmentaja ei ole mukana, ihminen repsahtaa helpommin, kertoi Sober Champion -yrityksen johtaja Doug Caine People-lehdelle.

On epäselvää, paljonko tukea Lindsay saa tukihenkilöltään. Jotkut valmentajista nukkuvat asiakkaan talossa, viettävät heidän kanssaan aikaa päivällisellä ja menevät mukaan lääkäritapaamisiin. Lindsay elää tällä hetkellä New Yorkissa pikkusiskonsa Alin kanssa.