Mies tilasi McDonaldsin koko ruokalistan – teki niistä superhampurilaisen!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ravintolaan mennessä voi ruokalistaa tarkastella iskeä runsaudenpula, jolloin tekisi mieli ottaa useampi ruokalaji listalta. Jos rahaa riittää ja nälkä on kova, mikäpä estää aikuista ihmistä tekemästä mitä hän haluaa. Näin ajatteli myös eräs amerikkalainen mies.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Dude Foods -ruokablogin pitäjä Nick käveli sisään Wauwatosan McDonald’s-ravintolaan Wisconsinissa ja tilasi paikan kaikki purilaiset ja voileivät mukaansa. Mies käytti ostokseen lähes 110 euroa ja sai sillä kattavan valikoiman pikaruokalan herkkuja, joista hän tekaisi kaikkien aikojen superhampurilaisen.

McEverything-nimellä jättileipäänsä kutsuva Nick yhdisti 43 eri annosta tehdäkseen brunssistaan ikimuistoisen. Mies sai kokonaisuuden pysymään kasassa varrastikkujen avulla. Hän kirjoitti blogiinsa innoissaan, kuinka voi syödä koko viikon ateriansa tähteitä ja julkaisi myös otoksia jättikokoisesta hampurilaisestaan.