Mike Tysonin tempaus sai katsojat haukkomaan henkeään: ”Olen Shaolin munkki!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mike Tyson muistetaan parhaiten urastaan nyrkkeilykehässä. Hän oli vasta 20-vuotias voittaessaan WBC:n, WBA:n ja IBF:n raskaansarjan mestaruustittelit. Nyt kasvonsa tatuoinut ex-nyrkkeilijä on osoittanut suorastaan yli-inhimillisiä kykyjä televisio-ohjelmassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tyson oli vieraana ohjelmassa, jossa vieraat pannaan heittämään tikkaa silmät peitettynä. Jostain käsittämättömästä syystä nyrkkeilytähti onnistui heittämään kaikki kolme tikkaa tauluun, ja kaiken lisäksi kaksi niistä osui napakymppiin! Mies itse naureskeli olevansa Shaolin munkki.

Kolme nuorella iällä nyrkkeiltyä mestaruutta takasivat Tysonille sen, että hänen on kehuttu olevan kaikkien aikojen paras raskaansarjan ottelija. Mike Tyson voitti uransa aikana yhteensä 50 ottelua ja hävisi vain kuusi. Mies voitti tyrmäyksellä 44 vastaottelijaa.