Uskomatonta näppäryyttä – saukon näyttävä jonglööriesitys videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vedessä viihtyvä näätäeläin, eli saukko, tunnetaan etenkin sen leikkisästä luonteestaan ja siitä, että ne hallitsevat temppuja jos jonkinlaisia. Nyt YouTube-videon tähtenä nähdään hienosti pikkukivellä jonglööraava saksalainen saukko.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Saksan Oberhausenissa sijaitsevassa Sea Life -eläinpuistossa asustelee hauskoja saukkoja, jotka ovat varmasti monen vierailijan suosikkeja. Hiljattain YouTubessa julkaistu video näyttää hieman esimakua saukkojen taidoista, nimittäin videolla on taidokkaasti kivellä leikittelevä näätäeläin elementissään.

Saukko makaa kannon päällä selällällään ja ryhtyy heittelemään kiveä hauskasti etukäpälästä toiseen. Toinen videolla esiintyvistä saukkokaveruksista tyytyy tällä välin vain rapsuttelemaan itseään. Saukot voivat elää jopa 17-vuotiaaksi, Wikipedia kertoo.