Justin Bieber räppäsi ilman paitaa – kiltin pojan imago tiessään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Justin Bieber saatetaan pian nähdä tulevassa Batman vs. Superman -elokuvassa, sillä nuori mies julkaisi Twitterissä kuvan, jossa hän pitää Man of Steel -elokuvan jatko-osan käsikirjoitusta kätösissään. Tähti on nyt laajentanut muutenkin repertuaariaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Bieber on aiemmissa musiikkivideoissaan kokeillut räppäämistä, vaikka varsinaisesti popkomistus tunnetaankin sulosointuisesta lauluäänestään. Nyt Justin nähdään räppäri Maejor Alin Lolly-kappaleen vierailijana Juicy J:n kanssa. Bieber nähdään räppäämässä ilman paitaa videolla kuin hiphop-ammattilainen ikään ja hän pyyhkii samalla pois ajatukset viattomasta teinitähdestä.

19-vuotias Justin Bieber on viime aikoina toden teolla karistanut kiltin pojan mainettaan. Nuorukaisen bilereissut, myöhästyneet keikat, pilven poltto ja epämääräiset ystävät ovat tuoneet tähdelle negatiivista mediahuomiota. Niin ikään suuri yleisö ihmettelee edelleen Bieberin ja Selena Gomezin on-off-suhdetta, joka ei tunnu päättyvän, vaikka pari ei selvästikään kykene olemaan yhdessä pysyvästi.