Kukko söi naisen timanttikorvakorun – ei saa takaisin 8 vuoteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eläimet toimivat usein kuin pikkulapset – ne maistelevat esineitä suussaan ja joskus jopa nielevät ne. Nyt brittiläisen naisen lemmikkikukko nielaisi vahingossa kalliin 370 euron arvoisen timanttikorvakorun.

38-vuotias Claire Lennon ei ehtinyt tehdä mitään, kun hänen hartiallaan istunut Sarah-kukko hotkaisi korvakorun nokkaansa. Koru jäi jumiin linnun vatsaan, eikä mikään määrä laksatiiveja saanut sitä tulemaan ulos luonnollista tietä. Eläinlääkärin mukaan korunpoistoleikkaus tulisi tappamaan kukon, joten sekään ei ollut Lennonille vaihtoehto.

Vaikka nainen sai korun kumppaniltaan Adam de Marcolta ja sillä oli tunnearvoa, hän tiesi samalla, että linnun kuolema järkyttäisi liikaa parin Mia-tytärtä. Niinpä nainen päätti odottaa kärsivällisesti, kunnes lemmikki kuolisi luonnollisten syiden takia noin kahdeksan vuoden päästä, uutisoi Telegraph-lehti.