Mel B riisuu vaatteensa ja suutelee naisen kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maustetyttö Melanie Brown nähdään tällä hetkellä America’s Got Talent -ohjelman tuomarina. Tähti pääsee ihastelemaan uusia tähdenalkuja, vaikka hän pitää huolta myös omasta urastaan. Nyt Melanie B on julkaissut ensimmäisen kappaleensa kahdeksaan vuoteen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tähti esiintyy For Once in My Life -kappaleen musiikkivideolla rohkeana ja vapautuneena. Mel B muun muassa riisuu vaatteensa useaan otteeseen ja esittelee vartaloaan rintaliivisillään. Hän myös suutelee videolla naista, joka on kuin kopio hänestä itsestään.

Melanie B nousi kuuluisuuteen 90-luvun kuuluisimman tyttöbändin Spice Girlsien riveistä. Hän yritti käynnistää soolouraansa bändin hajoamisen jälkeen, mutta sittemmin suurempi menestys on tullut naisen osaksi kykyjenetsintäohjelmien tuomarina. Nainen on nähty muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomaristossa.