Odottamaton näky McDonald’sissa – hulvaton tempaus toi teinipojille porttikiellon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teini-ikäisiä pidetään usein epäkypsinä ja yllätyksellisinä. Nyt Britanniassa lontoolaisen McDonald’s-pikaruokaketjun ravintolan työntekijät saivat kuitenkin hämmästellä, kun sen nuoret asiakkaat toivat omat ruokailuvälineet mukanaan.

Sen sijaan että Cameron Ford ja Adam Welland olisivat nautiskelleet hampurilaisateriaansa pahviastioista, he toivat parempaa mukanaan ja muuttivat pikaruokalan miljöön tunnelmalliseksi pöytäliinan, omien lasiastioiden ja kynttilöiden luoman tunnelmavalaistuksen avulla.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nuorukaiset olivat myös pukeutuneet paikkaan virallisesti kuin hienoon ravintolaan mennessä. Viinilaseja kilistelevät asiakkaat herättivät kuitenkin liikaa huomiota ravintolassa, joten henkilökunta halusi heittää heidät ulos. Vaihtoehtoja ei annettu – samalla he saivat porttikiellon Kingstonin McDonald’s-ravintolaan, uutisoi Daily Mirror -lehti.

Teinit julkaisivat sessiosta kuvia Twitter-blogissaan, ja myös heidän ystävänsä Will Peachey laittoi verkkoon otoksia tapahtuneesta. Muut asiakkaat protestoivat nuorukaisten kohtelua vastaan, ja miehet saivat lopulta syödä annoksensa loppuun. Ford ja Welland kertoivat tempaukselleen syyksi sen, että McDonald’s ”tarvitsi vähän tyyliä”.