Kimppakämpän kummitus paljastui – olikin sala-asukas!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ohion yliopiston 14 opiskelijan kimppakämppä tuli paikallisten tietoisuuteen heidän asunnossaan seikkailevan kummituksen takia. Opiskelijat olivat kertoneet kaikille, että heidän talossaan kuului ja tapahtui kummia. Totuus oli kuitenkin jopa vielä karmivampi kuin kummitustarina.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nuoret yrittivät metsästää kimppakämpässä riehunutta kummitusta, kun he yllätyksekseen löysivät talon kellarista salahuoneen. Pian heille selvisi, että kummitus olikin ollut koko ajan talossa heidän tietämättään asunut vieras ihminen. He olivat löytäneet salahuoneesta sängyn, valokuvia ja koulukirjoja.

Moni varmasti säikähtäisi, jos heidän talostaan löytyisi ventovieras asukki. Pojat olivat alkaneet epäillä tilannetta, kun he olivat löytäneet kellarista lukitun oven, jonka takaa kuului outoja asioita. Vaikka he aluksi luulivat, että oven takana olisi vain komero, osoittautuikin se Jeremy-nimisen miehen asuinpaikaksi. Jeremy on nyt muuttanut pois ja kimppakämppään on vaihdettu tapahtuneen johdosta uudet lukot oviin.