Chrissy Teigen esitteli poveaan häämatkalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen huippumalli Chrissy Teigen on saavuttanut tunnettuutta muun muassa Beach Bunny -uimapukumerkin mallina. Kaunotar on luonteeltaan ekshibionisti, sillä hän julkaisi vastikään alastonkuvansa Instagram-blogissaan. Äskettäin Chrissy avioitui laulaja John Legendin kanssa.

Parhaillaan Italiassa häämatkalla oleva Chrissy Teigen on julkaissut verkossa kuvia, joissa hän esittelee poveaan ja yllättäen jopa ihonsa epätäydellisyyksiä. Kaunotar tosin kertoi samalla olevansa kaikin tavoin sinut vartalonsa kanssa.

27-vuotias Chrissy Teigen julkaisi taannoin Instagram-palvelussa otoksen, jossa hänet nähtiin alastomana valmistautumassa suihkurusketussessioon. Hän poisti kuvan myöhemmin ja myönsi julkaisseensa sen pienessä viinihuppelissa juhlistaakseen 200.000 seuraajaa. Mallineito sai rangaistuksen Instagram-palvelulta, joka esti häntä julkaisemasta verkkosivustolla enää lisää kuvia. Supermalli avioitui syyskuussa 2013 laulaja John Legendin kanssa.