Liam Gallagher avoliittoon uuden rakkaansa kanssa – exä asuu naapurissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittibändi Oasiksen eniten laulaja Liam Gallagher nousi vastikään otsikoihin, kun New York Times -lehden toimittaja Liza Ghorbani väitti rokkarin olevan hänen talvella syntyneen tyttärensä isä. Sittemmin rokkari löi hynttyyt yhteen entisen bändinsä työntekijän kanssa.

Liam Gallagher on rakastunut entiseen työntekijäänsä Debbie Gwytheriin. Pari ikuistettiin jo monta viikkoa sitten Ibizalla hempeilemässä, mutta nyt heidän suhteensa kerrotaan astuneen uudelle tasolle, sillä he ostivat yhteisen kartanon – Liamin entisen vaimon naapurista Pohjois-Lontoosta.

Pariskunta on The Sunin mukaan viettänyt uudessa asuintalossa aikaansa ystävien kera ja toimineet muun muassa lastenvahtina kaverin jälkikasvulle. Kerroimme jo aiemmin, kuinka Liam ja Debbie tahtovat suunnitella yhteistä tulevaisuutta ja he viettävät kaiken aikansa yhdessä. Pari ei kuitenkaan tahdo esiintyä julkisesti yhdessä, ennen kuin miehen avioero on astunut voimaan.

Miljoonaomaisuuden musiikillaan kerryttänyt Liam Gallagher palkkasi hiljattain asianajajakseen Fiona Shackeltonin, joka on toiminut myös Paul McCartneyn leivissä Beatles-tähden erottua Heather Millsistä. Fionan palkkaamista pidetään varsinaisena pelimiehen liikkeenä, sillä Fiona on monen mielestä alansa paras.