Mies piiloutui yöksi tavarataloon – löytyi makaamasta oksennuksessaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Arkansasin osavaltiossa sijaitsevan Jonesboron Kmart-tavaratalon aamuvuoron työntekijöitä odotti hämmentävä yllätys. He huomasivat kaupan takahuoneessa olevien portaiden alta sojottavat tuntemattoman miehen jalat. Kaupan omistaja soitti paikalle poliisit, jotka löysivät 21-vuotiaan miehen makaamasta omassa oksennuksessa ja virtsassaan.

Mies oli saapunut Kmartiin edellisenä iltana ennen sulkemisaikaa ja piiloutunut kaupan työntekijöiltä. Tavaratalon tyhjennyttyä mies etsi käsiinsä kaupassa myytävät paineilmapurkit. Hän ehti imppaamaan 16 purkillista päihdyttäviä aineita sisältävää paineilmaa, kunnes hän sammui lopulta takahuoneen portaiden alle.

Tämä ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta, kun 21-vuotias mies imppasi suuria määriä paineilmaa. Paikallisen KAIT 8 -uutissivuston mukaan samainen mies murtautui Kmart-tavarataloon, sillä hän oli jo kuluttanut loppuun edellisenä lauantaina 100 dollarin edestä ostamansa paineilmapurkit. Hän kertoi viranomaisille olevansa riippuvainen imppaamisesta.

– Hän oli tuhlannut kaikki rahansa paineilmaan, ja halusi lisää. Siksi hänet löydettiin tavaratalosta, paikallinen poliisi Caleb Landreth kommentoi.