Mies rakensi tosielämän Wall-E -robotin – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Romunkerääjärobotti Wall-E sulatti ihmisten sydämet vuonna 2008 rakastettavalla elokuvallaan. Pienen siivoojan tähdittämä elokuva voitti aikoinaan myös Parhaan animaatioelokuvan Oscar-palkinnon. Nyt eräs mies on rakentanut aidon kokoisen Wall-E:n.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Moni on haaveillut näkevänsä joskus suloisen Wall-E -robotin ilmielävänä. Nyt Tested-niminen YouTube-kanava esittelee tosielämän romunkerääjärobotin, jonka on rakentanut Kalifornian Bakersfieldissä asuva nikkari Mike McMaster.

Elokuvassa Wall-E on siivonnut maapalloa 700 vuotta, ja se pystyy pakkaamaan romuja säntillisiksi paaleiksi. Tosielämän Wall-E -robottia ohjaillaan kauko-ohjaimella, jotta sen liikkeet näyttävät ja äänet kuulostavat mahdollisimman aidoilta.